Boomkwekerij De Beerze

EEN GESCHIKTE BOOM VOOR IEDERE PLEK

Informatie over het assortiment van Boomkwekerij De Beerze

U kunt ons complete assortiment inzien.

Klik hier voor het gehele assortiment

Wij zijn gespecialiseerd in bomen voor de particuliere tuin en professionele markt, daarnaast maakt de boomkwekerij uitgangsmateriaal voor laanboomkwekers.

We verkopen ook aan de particulier, zie hier een gedeelte van onze assortiment.

Boomkwekerij De Beerze biedt u een breed assortiment bomen, fruitbomen en haagplanten aan

Doordat onze producten rechtstreeks en “Vers” uit eigen kwekerij komen blijft de kwaliteit behouden en heb je een goede hergroei.

Fruitbomen

Fruitbomen in de eigen tuin zijn zeer geliefd. Hoe romantisch is het om een taart te bakken van eigen appels of uw familie met schaal eigen kersen te verwennen?

Leibomen

Een leiboom is een boom waarvan de takken zo geleid zijn dat ze horizontaal aan de boom staan of dat ze gezamelijk een soort scherm vormen.

Hagen

Hagen geven je beschutting! Je hebt hagen in alle soorten en maten in bladverliezende of bladhoudende hagen.

Bezorg- en plantservice

We bezorgen aan huis en we kunnen eventueel de plantwerkzaamheden voor u uitvoeren. Compleet geplant en vastgezet met een stevige boompaal. Aanverwante producten hebben we ook op voorraad.

Met bomen maak je sfeer in je tuin, 4 seizoenen lang!

Informeer naar onze beschikbaarheid! Vollegrondsbomen jaarlijks leverbaar van 15 oktober t/m 15 april. Potgekweekte bomen zijn jaarrond leverbaar. Het beschikbare assortiment is leverbaar afhankelijk van voorraad en voldoende pot doorwortelt. Tevens worden er soorten en maten verkocht die u elders niet kunt vinden!